sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Lue naiselle ammatti!


Olen mukana Naisten Pankin toiminnassa lukupiirimme Lukevien leidien kautta, ja toisinaan tulee oltua mukana myös muissa tapahtumissa ja tempauksissa. Naisten Pankki tukee hyvää toimintaa - se tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa, ja tukemalla naista se auttaa koko perhettä. Olen miettinyt monia hyväntekeväisyyskohteita missä tahtoisin olla mukana, mutta Naisten Pankki on osoittautunut minulle parhaaksi.

Tänä vuonna Naisten Pankilla on mahtava juttu: Lue naiselle ammatti. Like julkaisi tänä syksynä uuden romaanin Sofi Oksaselta, Norman. Norma on tyystin erilaista Sofi Oksasta, mutta tässäkin kirjassa on läsnä se mikä on tuttua Oksasen kirjoista: naisen asema. Sofi Oksanen on itse halunnut lähteä yhteiskiertueelle Naisten Pankin kanssa, ja ensimmäiset paikkakunnat on jo läpikäyty.

Joensuun tapahtuma on kuitenkin vielä edessä, 14.10. keskiviikkona kello 19. Itse olen totta kai paikalla Kimmelin Sirkkala-salissa, jossa on illan mittaan mahdollisuus osallistua mukavaan arvontaan, jossa palkintoina on hienoja, naisen asemaa jollain tapaa sivuavia uutuuskirjoja. Arvonnan tuotto menee Naisten Pankin hyväksi.

Muut tulevat Lue naiselle ammatti tapahtumapaikat ovat:

12.10. Tampere
13.10. Kuopio
14.10. Joensuu
15.10. Kotka
29.10. Rauma
30.10. Vaasa
4.12. Pori

Voit ilmoittatua Lue naiselle ammatti kiertueelle yleisöksi tästä.Ollaan mukana tekemässä hyvää!

1 kommentti:

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!