tiistai 25. joulukuuta 2012

Sarah Winman: Kani nimeltä Jumala

Toinen joululoma kirjoistani oli Winmanin Kani nimeltä Jumala. Sarah Winman on englantilainen näyttelijä, jonka esikoisteos tämä kirja on. Sitä on käännetty, ja myyty paljon.

Olen odottanut tätä aika pitkään kirjastosta, jostain syystä joku arvostelu jonka kirjasta luin, sytytti, ja halusin heti lukea kirjan.

Ei ollut mitenkään hirveän vaikuttava kokemus. En oikein tiedä mitä kirjasta sanoisi, se käsitteli niin montaa asiaa, päähenkilön, Eleanor Maudin lapsuutta sekä toisessa osassa aikuisuutta. Siinä puhuttiin myös sisaruudesta kaksoistornien sortumisesta, aikuiseksi kasvamisesta, lemmikkieläimen omistamisesta, sekä ystävyydestä.

Ei mikään yksiulotteinen kirja, jouduin palaamaan useaan otteeseen taaksepäin muistutellakseni itselleni että mitä oikein olikaan tapahtunut.Vaikka kirjan lukemiseen ei mennytkään kuin pari päivää, se oli pitkä aika huomioon ottaen sen, miten paljon olen kuluttanut aikaa lukien.

Suosittelen kyllä kirjaa, oli siinä hyviä koukkuja, mutta todella vaihteleva lukuelämyksenä. En siis voi antaa enempää kuin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!