torstai 28. huhtikuuta 2016

Valmistautumista vapun lukumaratonille

Bibliofiilin päiväunia -blogi haastoi meidät bloggaajat lukemaan vappuna. Mari haastoi meidät ylipäätään lukemaan vapun hulinoissa, mutta minä ajattelin vetäistä ihan perinteisen lukumaratonin - pitkästä aikaa. Alunperin minulla ei ollut mitään suunnitelmia vapuksi, ja pitikin aloittaa maraton vasta vappuaattona, mutta toisin kävi. Päätimme yhdistää voimamme ystävien kanssa, ja saankin seuraa vappuaatoksi - joten aloitan maratonin huomenna. Eli starttaan perjantaina iltapäivällä ja luen vuorokauden ajan enemmän tai vähemmän. Ryppyotsaisesti en maratonaa, se ei sovi minulle, mutta pyrin lukemaan tavallista enemmän ja innolla.


Keräsin äsken lukupinon maratonia varten pöydälle, ja löytyihän sopivia kirjoja taas melkoisesti. Pino houkuttelee todella lukemaan - mutta maltan kiltisti odottaa huomiseen saakka. Keskityn maratonilla lasten- ja nuortenkirjallisuuteen, sillä olen huomannut sen itselleni todella innostavaksi tavaksi maratoonata, mutta muutama muukin houkutteleva kirja löysi tiensä pinoon.

Tänään vietän siivouspäivää, ja tuntuu ihanalta ajatukselta että huomenna saan heittäytyä siistin ja puhtaan kodin sohvalle lukemaan innolla. Teen maratonista erillisen bloggauksen jota päivitäin mahdollisimman usein, ja lisäksi teen jokaisesta luetusta kirjasta erikseen bloggauksen maratonin jälkeen - etteivät ne jäisi liian vähälle huomiolle.

Jokaiselle osallistuvalle lukuintoa ja iloa, hyviä maratontuulia ja kaikille iloista vapun odotusta!

1 kommentti:

  1. Kivaa maratonia! :) Minä en tällä kertaa läde mukaan lukemaan, vaikka mieli vähän tekisikin. On vaan niin paljon hommaa ettei kerkeä. Toivottavasti kirjapinosi riittää! :D

    VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!