tiistai 18. helmikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen lukumaraton!


Havahduin tajuamaan etten ole pitkään aikaan maratoonannut kirjojen parissa. En kertaakaan tänä vuonna, enkä kertaakaan uudessa kodissa. Huomenna, huomenna on sen aika! Innolla kävin läpi kirjahyllyäni, etsien löytyisikö sieltä sopivia kirjoja, ja kyllähän sieltä pino löytyi. Yllä olevasta kuvasta näette mistä aion valita lukemiseni huomiselle.

Aloitan heräiltyäni, voisin arvella että yhdeksän aikoihin. Siitä sitten mennään, niin pitkään kuin vain silmät pysyvät auki. Ehkä hieman pitää välillä silmäillä Suomen kuolemanpeliä, jos uskaltaa.

Eli, huomiseen. Saa seurailla, saa tsempata. Päivitän tänne ja blogin facebook sivulle tunnelmia.

Illan piristykseksi kuva vielä lakatuista varpaankynsistä. :)


11 kommenttia:

 1. Mukavaa maratonia huomenna! Linnunpainosta tykkäsin ja se oli minulla lukumaratonilla. Sopi hyvin maratonkirjaksi. :)

  VastaaPoista
 2. Genesis on todella nopealukuinen ja mukaansatempaava, mutta suosittelen lukemaan sen mieluummin maratonin alussa, kun ei ole vielä väsynyt, koska siinä on paljon ajattelemisen aihetta. :)

  VastaaPoista
 3. Lukuonnea! Ihanan monipuolinen valikoima sulla tuossa. :-)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä maratonille! Tuo Fahrenheit 451 on melko ohut, mutta aika raskas. Erinomainen kyllä, ja pelottavan osuva nykyaikaan. Hieno pino!

  VastaaPoista
 5. No kappas, maratonia pukkaa, kivaa! Mulla on myös tuo Linnunpaino hyllyssä (ollut jo aika kauan) ja pitäisi se(kin) lukaista pois alta joskus. Suosittelen muuten Annamin tavoin lukemaan Genesiksen siinä vaiheessa kun aivot vielä toimivat ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea maratoniin! En valitettavasti ole lukenut kirjapinostasi ainuttakaan kirjaa, mutta mielenkiinnolla luen arvioitasi! Varsinkin tuon Puulattian kunnossapito, olen mietti joskus sen lukemista.

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä maratonille! Puulattian kunnossapito on mainio, samoin Coraline, ja Syntysanatkin on hyvä kirja. :)

  VastaaPoista
 8. Oot sinä vaan mahtava maratoonaja, nauti! Itse tykkäsin Pelko ihmisessä -opuksesta kovasti. :)

  VastaaPoista
 9. Oi joi joi, siellähän on hyviä kirjoja pinossa, esimerkiksi Coraline, Genesis ja Fahrenheit 451. ♥ Myös Pelko ihmisessä on hineo Suomi-dystopian edustaja, Kaikenpeittävä tulva (joka luettavanani juuri nyt) ei ole lumonnut aivan yhtä vahvasti tähän mennessä, Onnea maratoonille!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä lukumaratooniin, täällä odotellaan lopputunnelmia :).

  Ihanan väristä lakkaa!

  VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!