tiistai 21. lokakuuta 2014

Lukutoukka matkaa Helsinkiin, Kirjamessuille tietenkin!


Se olis kuulkaa lukijani niin, että perjantai vaan uhkaavasti lähestyy. Ja perjantaista alkaa minun tämän syksyni ehkäpä paras viikonloppu, viikonloppu jolloin vietetään Helsingin kirjamessuja. Matkaan siis perjantaina täältä Joensuusta Helsinkiin, perjantaina vietän vain sukulaisaikaa, mutta lauantaina suuntaan kohti messukeskusta.

Tänään teimme bloggaajaystäväni kanssa sotasuunnitelmaa, missä on pakko olla. Onneksi niitä aivan pakollisia tuli vain muutama, mutta todella kivoja juttuja olisi lauantaille mahtunut useampikin.

Ensimmäisenä on kerrottava, että minut ja Rakkaudesta kirjoihin blogin Annikan löytää Boknäsin pisteeltä lauantaina kello 11-13, jossa jakelemme esimerkiksi kirjavinkkejä, ja kerromme kirjablogeista. Sieltä löytyy muitakin bloggaajia, joten tulkaapa rohkeasti käymään!

Tässä vinkkini, mikä kaikki voisi olla ehkä mukavaa lauantain aikana:

Aleksis Kivi lava

11.30. Silvia Avallone: Teräs

Italia on tämän syksyn teemamaa, ja italialainenhan on Silvia Avallonekin. En ole tutustunut pahemmin italialaiseen kirjallisuuteen, mutta tämä Avallonen kirja oli erittäin loistava.

16.00. Eeva-Kaarina Aronen: Edda

Tännekin menisin, jos ei olisi päällekkäisyyksiä. Edda lumosi minut maagisuudellaan!

16.30.Tuomas Kyrö: Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja

Täällä luultavasti on ihminen jos toinenkin. Ja ihan syystäkin, onhan Kyrö niin ihana.

17.00. Arman Alizad & Kauko Röyhkä: Armanin maailma

Tämäkin kiinnostaa! Olen seurannut Armanin ohjelmaa telkkarista, ja hän vaikuttaa sen, ja somepäivitystensä perusteella loistotyypiltä.


Mika Waltari lava

15.30. Erik Axl Sund: Varistyttö trilogia

Tänne, pakko, pakko, pakko mennä! Olen niin odottanut että näen Varistyttö miehet livenä. Ruotsiahan en juurikaan ymmärrä, mutta eipä se mitään. Hihii, onhan siinä näkemistäkin...

17.30. Maritta Lintunen: Hulluruohola

Luin vasta Maritta Lintusen kirjan, ja kieltämättä se oli erittäin hyvä. Kiinnostaisi mennä kuuntelemaankin häntä!


Katri Vala

10.30. Chick lit

Voi, tämä kiinnostaisi niin kovasti! Mutta ei, silloin en pääse. Titta Heikkilä, Laura Paloheimo ja Sari Luhtanen puhuvat tästä ihanasta genrestä.

17.30. Pauliina Rauhala: Taivaslaulu

Piispa haastattelee. Mielenkiintoista, saa nähdä päädynkö tänne. Pauliina Rauhala kun vaan on niin ihastuttava.

Louhi

10.30. Vilja-Tuulia Huotarinen: Kimmel

Tämä lava on sellainen, että täällä voisin olla melkein koko päivän. Kimmelin aion pian lukea, ja olisi ihana nähdä Vilja-Tuulia livenä.

15.00. Siri Kolu: Ihmisen puolella

Voi miten tahtoisinkaan kuuntelemaan Siri Kolua! Mutta ei, en varmaankaan ehdi ennen Varistyttö miehiä. Ehkä törmään häneen jossain vaiheessa ja saan kiittää kirjoista, jotka ovat loistavia.

15.30. Terhi Rannela: Läpi yön

Sama kuin edellä. Rakastuin Läpi yön teokseen, ja olisi ihanaa tavata Rannela. Voi. Miksi kaikki hyvä on yhtä aikaa?

Siinä minun lauantai päiväni. Miltä teidän messuohjelmanne näyttää? Maltatteko odottaa? Minä en malttaisi. Vielä täytyisi tutkia mitä sunnuntaina ehdin katsoa!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa nähdä!! Väsäilen täällä vastaavaa postausta :) voi vitsit noita päällekkäisyyksiä mutta ei voi mitään, täytyy kuoria kermat päältä <3

    VastaaPoista
  2. Tulen ehdottomasti moikkailemaan teitä Boknäsin pisteelle. Sitä ennenkin saatetaan kyllä jo törmäillä. :)

    VastaaPoista
  3. Chick lit -paneeli kiinnostaisi, mutta olen just silloin bloggariständin takana. Muutenkin tuntuu, että monet kiinnostavat ohjelmat ovat joko just silloin kun olen puhumassa itsestäni osuuskummajaisten tykönä, tai sitten perjantai-iltana, kun on messujen ulkopuolista menoa...

    VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!