sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Telkkarissa: Vino Show


Tässä yksi pääsyistä miksi päätin lukumaratonini hieman aikaisemmin tänään. Nimittäin Nelosen tuore viihdeohjelma Vino Show! Edellinen jakso jäi katsomatta, koska silloin en ollut kotona. Mutta tämän tuoreen, toisen jakson onneksi pääsin katsomaan!

Vakiokasvoja ohjelmassa ovat Minttu Mustakallio, Eero Ritala, Ville Virtanen sekä Niina Lahtinen. Erinomaiset vakiokasvot, sanoisin. Lisäksi jokaisessa jaksossa on kaksi vierailevaa näyttelijää, yksi mies ja yksi nainen.

Vino Showssa on toki aivan hirvittävän paljon samaa kuin maikkarin Putouksessa. Mutta se ei haittaa, sillä mitään ei ole kopioitu suoraan, esimerkiksi Putouksen legendaarista sketsihahmokisaa, vaan jokainen sketsiaihe on tuore. Hieman löysin myös samoja piirteitä kuin Tuubissa, jota esitettiin maikkarilla jokin aika sitten.

Vino Show on saanut nimensä vinosta huoneesta, missä toteutetaan ohjelman loppupäässä sketsiä. Mielestäni tuo ei suinkaan ole ohjelman parasta antia, vaan esimerkiksi erilaisten kuvien selittäminen pantomiimina oli erittäin hauskaa.

On varmasti katsojia, jotka pitävät tätä ainoastaan kopiona. Mutta minä nautin, koska on aina mukavaa katsoa kun telkkarista tulee hyvää, aidosti naurattavaa viihdettä. Ja sitä Vino Show on.

P.S. Kritisoin. Kyllä ovat MTV ja Nelonen ovelia. Perjantaina alkanut Posse oli laitettu tulemaan samaan aikaan Vain elämää:n kanssa, vaikka ohjelmilla on varmasti hyvin pitkälti sama katselijakunta. Posse tuli uusintana lauantaina, mutta se tuli yhtäaikaa Vino Shown uusinnan kanssa. Ja Vino Show tulee taas suorana lähetyksenä yhtä aikaa kuin Tanssii Tähtien Kanssa. Tiedän, että kanavien on pakko kilpailla, mutta silti. Ketuttaa!

3 kommenttia:

  1. no kyllä olin niin tylsääntynyt molempiin jaksoihin. niin väkisin tehtyä.

    VastaaPoista
  2. "Ammattilaiset" asialla ja jälki on luokkaa "laitetaan musiikkia soimaa ja kaks tanssii"...Voi hyvä luoja, siellä on ollut ideapalaverissa hiljaista.

    VastaaPoista
  3. Olen yhden (ensimmäisen) jakson toistaiseksi nähnyt ja siinä oli samoja tehtäviä kuin Vedetään hatusta -sarjassa, höh. Posseen olen nyt tykästynyt ja se on mulle itselleni suuri yllätys kun en yleensä ole noita Doodsoneita jaksanut.... ja nyt nauran niille? :O :D

    VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!