perjantai 11. joulukuuta 2015

Haaste: Älyttömät joululahjat!


Sain Älyttömät joululahjat haasteen Hennalta Hemulin kirjahylly blogista. Kiitos Henna, tämä herätti heti ajatuksia, ja mieleen nousi parin päivän aikana vaikka mitä hauskoja lahjatoiveita. Haasteen ideana on keksiä kolme joululahjatoivetta jotka haluaisi, muttei joita tule järjen nimissä koskaan saamaan. Ja sen jälkeen haastaa mukaan kolme bloggaajaa. Aloitetaanpa!

1. Onko yllättävää että aloitan kirjatoiveella? Toivon lahjakorttia kirjakauppaan. Niin, tiedän, se on ihan tavallinen toive. Mutta toivon vähintään 200 euron lahjakorttia, mielellään suurempaa. Sellaista, että saisin mukaan monta, monta, monta ihanaa kirjaa!

2. Asunto Helsingistä. Miksi Helsingistä, miksi ei vaikkapa ulkomailta? Siksi että saan usein kutsuja ihaniin kirjarientoihin Helsingissä, joihin olisi ihana päästä. Olisi helpompaa kun voisi asua jonkin aikaa Helsingissä näin alkutalvesta, kun tuntuu että kirjarientoja olisi todella usein.

3. Rajaton vr:n matkustuslippu. Jos ei asuntoa Helsingistä, niin sitten edes tämä. Pidän junamatkustamisesta, joten tämäkin kelpaisi hyvin: ei tarvitsisi miettiä junalippujen hintoja vaan voisi matkustaa miten mieli tekee Helsinkiin ja Joensuuhun. Että vr, hohoi, sinua kaivataan sponsoriksi!

Näitä oli hauska keksiä! Mukaan haastan rakkaan ystävän Annikan Rakkaudesta kirjoihin -blogista, bleuen Kirjapolulta ja Annelin Pihakuiskaajan puutarhasta.

Hyvää joulun odotusta kaikille lukijoille, muistetaan myös rauhoittua ja keskittyä hyviin asioihin, pimeyden keskellä!

8 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Otan haasteen mielelläni vastaan. Mukavia toiveita sinulla!

  VastaaPoista
 2. Oi, tuollaisen VR-lipun haluaisin minä myös. (Kyllä se lahjakorttikin kelpaisi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hdcanis, tuo VR-lippu olis niin kätevä! Junamatkustaminen on kivaa, mutta maksaa paljon... ja olis niin kiva käydä Helsingissä ja vaikka missä paljon useammin!

   Poista
 3. Kiitoksia, hih, mukana varmasti! <3

  VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!