lauantai 29. marraskuuta 2014

Te inspiroitte minua!

Minä olen positiivinen ihminen. Niin kuin te, lukijani, olette ehkä huomanneetkin. En juurikaan hauku kirjoja, pyrin aina löytämään jokaisesta kirjasta jotain positiivista. Se on minun tyylini.

Olen myös muuten positiivinen ja iloinen. Pyrin myös olemaan mahdollisimman ystävällinen, ja teen myös ympärilläni oleville ihmisille selväksi sen, miten paljon heitä arvostan. Kerron ystävilleni, kuinka he ovat mukavia, ja kuinka en haluaisi ikinä menettää heitä. He ovat minulle aarteita, ja olen onnellinen heidän olemassa olostaan.

Siksipä minulle tuli kuin tähtenä taivaalta tämä tunnustusjuttu, joka kiertää nyt blogeissa. Siinä kerrotaan blogeja, joista inspiroidutaan. Minä niin ilahduin, kun ihana Amman lukuhetken Amma kertoi inspiroituvansa minun blogistani, näillä sanoilla:

"Lukutoukan kulttuuriblogin Krista, jos kuka, rakastaa kirjoja ja innostuu aina yhtä paljon luettuaan hyvän kirjan tai bongattuaan uuden, kiinnostavan kirjailijan. Kristan blogi on täynnä rakkautta kirjoihin ja hyvää lukutuulta. En näin äkkiseltään muista lukeneeni yhtään kyynistä kirja-arviota hänen kirjoittamanaan. Kiitos Krista valoisuudestasi!"

Melkein liikutuksen kyynel tuli silmääni. <3

Minä jatkan omalta osaltani kierrosta. Eli kolme blogia ja bloggaajaa, jotka inspiroivat minua.

Rakkaudesta kirjoihin

Rakkaudesta kirjoihin blogin Annikaa ei vain voi jättää mainitsematta tässä. Hän on niin sanottu blogikummini, ensimmäinen ihminen joka enemmälti kommentoi blogiini, ja josta sittemmin on tullut mitä parhain ystävä, ja kirjasisko. <3 Hän on myös mahtava kirjavinkkaaja, ja hänen blogiinsa menen, jos tahdon löytää kirjan, joka varmasti potkaisee minuunkin. Ja kirjoittaakin vielä niin hienosti, tuo ihana nainen!

Kirsin kirjanurkka

Jos kaipaan dekkarivinkkiä, menen Kirsin tykö. Hän kirjoittaa syvällisesti ja lämmöllä kirjoista, ja etenkin dekkarien suhteen hänellä on pettämätön vainu. Hän tietää jo vähän tuntemattomammistakin nimistä, kenestä ehkä tulemme vielä kuulemaan. Olen Kirsinkin tavannut pariin otteeseen livenä, ja hän on ihana ihminen. <3

Kingiä, kahvia ja empatiaa

Irenen Kingiä, kahvia ja empatiaa blogi on ollut yksi suosikeistani aina. Muistan, kun kerran Irene tuli uniinikin, tosin vanhana naisena, hihii. Irene on ihmisenä hyvin ihastuttavan oloinen persoona, sekä hänen kirjoitustyylinsä on jotain niin vetovoimaista, etten voi kuin ihastella sitä. Jos ette ole vielä tutustuneet Irenen blogiin, menkää ihmeessä. Siinä on omaääninen bloggari, ja kaunisääninen sellainen!

Toivon että te, joista minä inspiroidun, jakaisitte tätä ihanaa haastetta eteenpäin. <3

7 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sun ihanien kirjavinkkien lisäksi sun blogista löytyy ihania (mulle) uusia kirjablogeja <3 Oot ihana!

  VastaaPoista
 2. Kiitos rakas, tämä oli päivän piristys <3 Nyt liikutuin minäkin!

  VastaaPoista
 3. Nyt meni kyllä roska silmään...ja molempiin! <3 Voi Krista! Virtuaalihali!

  VastaaPoista
 4. Tästä tekstistäsi tuli heti aidosti hyvä mieli, ihana positiivisuutesi kyllä hehkuu!♥

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä aivan mahdottoman hieno haaste! Kirjabloggaajat saavat kollektiivisesti velloa liikutuksen kyynelissä :) Olen muuten ihan samaa mieltä mainitsemistasi blogeista, oikeisiin osoitteisiin meni tunnustusta!

  VastaaPoista
 6. Irene, tuo vanha nainen... =D Kiitos, ihana, kauniista sanoistasi. I <3 You.

  Vaikka haasteella on kaunis idea, en aio sitä jatkaa, sillä en oikein pidä siitä, että toisia "pönkitetään" ja toiset "unohdetaan". En halua tuottaa kenellekään pahaa mieltä.

  Iloa joulun odotukseen, lovie! =D

  VastaaPoista
 7. Krista, onnea tästä <3

  Irenen kanssa luemme hyvin erilaisia kirjoja, mutta kun kohtaamme, se on ihanaa. Luen edelleen hänen bloginsa nimen väärin eli Kingiä, kahvia ja tupakkaa;)

  <3

  VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!