perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kirjavaa pääsiäistä!


Meillä kotona ei ole koskaan juhlittu pääsiäistä varsinaisena uskonnollisena juhlana, vaikka se pääsiäisen pääsanoma on. Meillä pääsiäinen on aina ollut kevään juhla - täynnä värejä, suklaamunia ja yhdessä oloa. Sitä pääsiäinen on tänäkin vuonna: tulin eilen vanhempieni luokse, ja täällä on koolla koko perhe. Molemmat siskoni ovat tulleet Joensuuhun perheidensä kanssa ja paikalla on myös mummoni. Me kaikki lapset emme ole koolla kovin usein ja voitte uskoa että kaikki ovat iloisia tästä harvinaisesta hetkestä. Ja nyt täällä on vielä kaksi ihanaa pientä tyyppiä - molempien siskojeni lapset ovat mukavassa iässä, kummityttöni on vuoden vanha ja täditettäväni viisivuotias.

Ääntä ja touhua meillä siis riittää, mutta on minulla mahdollisuus lukeakin. Pääsiäispyhiksi on varattuna vaikka mitä ihanaa, ja nyt luvussa on juuri ilmestynyt Katri Lipsonin Detroit. Suhtauduin Detroitiin varauksella, mutta yllätyin iloisesti kun huomasinkin pitäväni kirjata todella paljon.

Toivon teille kaikille hyvää pääsiäistä! Tuokoon se mukanaan joko rauhaa tai sitten melua ja vilskettä, riippuen siitä missä seurassa pääsiäistä vietät. Mutta tuokoon se myös muutaman hetken hyville kirjoille, ja lukemisen nautinnon. <3

10 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäisen aikaa ja lukuiloa :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä & terveiset myös äidillesi :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää pääsiäistä läheistesi kanssa sekä hienoja lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hyvää ja kirjarikasta pääsiäistä, Krista! ❤️

  VastaaPoista
 6. Iloisia pääsiäspäiviä ja hyviä lukuhetkiä. :)

  VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!