tiistai 2. kesäkuuta 2015

Vain elämää 2015

En ole viime aikoina kirjoittanut blogiin mistään muusta kuin kirjoista, vaikka blogini onkin laajemmin kulttuuriblogi. Nyt kuitenkin kirjoitan, sillä nyt on julkistettu iso juttu! Ainakin minulle. Nimittäin tänä aamuna on julkistettu se, ketkä ovat syksyn Vain elämää artistit.

Olen seurannut sarjaa ensimmäisestä kaudesta saakka, ja pitänyt omalla tavallani jokaisesta kokoonpanosta. Jokaisella kaudella on ollut omat tähtensä, jotka ovat vieneet sydämen ja tuoneet iloa ja kyyneleitä. Toivon todella niin käyvän tälläkin kaudella!

Sillä tämän vuoden tähtiartistit ovat:

Antti Tuisku
Maija Vilkkumaa
Sanni
VilleGalle
Anssi Kela
Pave Maijanen
Virve Rosti

Kaikki eivät saa minua etukäteen rakastumaan, mutta osan kohdalla minunkin suustani kuului hurraa huutoja. On ihanaa, että Antti Tuisku on mukana. Hän on varmasti mahtava artisti juuri tähän ohjelmaan, onhan hänen biisivalikoimansakin niin laaja. Anssi Kela kiinnostaa myös, sillä hänen biisihistoriassaan löytyy monta biisiä, jotka ovat minulle kolahtaneet. Mutta se, mikä sydämeni ehkä eniten tässä saa sykkimään, on Maija Vilkkumaa. Ihana, ihana, ihana Maija! Ihan huippua että hän on mukana. <3

Sanni on myös mukava nähdä ohjelmassa, mutta hieman ihmettelen sitä, miksi hän on mukana. Häneltä ei käsittääkseni kuitenkaan ole tullut kuin kaksi levyä, eikä hän siis ole ns. pitkän linjan artisti. Pidän kuitenkin hänen musiikistaan, erityisesti uudesta 2080-luvulla biisistä.

VilleGalle ei sano minulle oikeastaan mitään, joten minulla ei ole mielipidettä hänestä. Pave Maijanen ja Virve Rosti, pitkän linjan artisteja, mutta heidän musiikkinsa ei aiheuta minussa mitään sykähdyksiä.

Mielenkiintoinen kokoonpano, josta varmasti löytyy hyviä tyyppejä, jotka esittävät hienoja tulkintoja.

Kenen näkemistä sinä odotat eniten?

12 kommenttia:

 1. Sanni on pienemmän väen suosikkeja, joten mukana varmaan siksi.

  Kukaan ei noista hirveäsi sykähdytä, mutta aiemminkaan en ole ihastunut kuin Samulista. Samulia on vaikea korvata kellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari a, huomasin tämän, kun aloin tänään seurata Sannia Instagramissa. Kovin vanhaa väkeä ei tosiaan kommentoimassa ollut. :D Kyllä minäkin pidän Sannista, 2080-luvulla on ihana biisi. <3

   Joo, ja Samuli oli aivan mahtava! Miten hän onnistuikin tekemään jokaisesta biisistä huikean version. <3

   Poista
 2. Antti Tuiskua odotan eniten. Toivoinkin että hän olisi mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivoin kovasti että Antti Tuisku olisi mukana. Fanitin Anttia nuorempana kovasti, eikä siitä ole montaakaan vuotta kun olin Antin keikalla. Hän on ihana. <3

   Poista
 3. Antti on kova sana ja tietysti Virve Rostia ja Pavea. Pavella on niin symppis lauluja.
  Haluan kuulla Anssi Kelan rakkauslaulun kahteen siskokseen, joista toinen lensi helvettiin ja toinen taivaisiin... upeaa lyriikkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antti on kova kyllä. Ajattele, Virve Rostia räppäämässä! Sen haluan nähdä. :)

   Poista
 4. Mukavaa, että ohjelma innostaa sinua ja että varsinkin Maija Vilkkumaa on sinulle rakas!

  Itse en ole katsonut jaksoakaan kyseistä sarjaa. Juttuja olen toki kuullut. =D Olin kyläreisulla tässä taannoin, ja siellä ehkä katselin vartin ajan kyseistä ohjelmaa, oli uusintaa tästä edellisestä kaudesta. Jenni Vartiainen on minun suuri suosikkini, enkä edes hänen takiaan saanut katsottua sarjaa, en edes Jenni-jaksoa.

  Antti Tuisku on tietty IHQUU!!! =D Persoonana ainakin, ja on hänellä joitain hyviä biisejäkin. Olin kova Anssi Kela-fani viisitoista vuotta sitten. Uudempi tuotanto on hiukan vieraampaa. Sanni, kuka hän on???!! Okei, myönnän, en ole kovin aktiivinen mainstream musaseuraaja nykyään. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, joo, olen katsonut jokaisen tuotantokauden. :) Jotenkin tykkään ohjelman tyylistä, ja myönnettävä on, että nämä kotimaiset musiikkiohjelmat tulee kyllä seurattua hyvinkin pitkälti. Kaikkea ei tietenkään, mutta useimmat. Mutta jos tällä kaudella olisi ollut täysin floppi esiintyjät, en olisi varmaankaan katsonut. Sillä tässäkin ohjelmassa kaikki on esiintyjistä kiinni.

   Antti on tosiaan IHQU! :D Minä taas olin kymmenen vuotta sitten Antti-fani. :D Ja tykkäsin kyllä niihin aikoihin kovasti myös Anssi Kelasta. Uutta tuotantoa Kelalta en oikeastaan tunne, paitsi muutaman biisin jota on soitettu radiossa.

   Sanni on kaksi levyä tehnyt nuori neitonen, jota varsinkin nuorempi väki fanittaa kovasti. Pari biisiä on saanut kovasti radiosoittoa, ja toisesta pidän kovasti. Mutta hieman ihmettelen silti, miten kahdella levyllä pääsee tähän ohjelmaan.

   Poista
 5. Minäkin odotan Maija Vilkkumaata eniten. Ihanaa, että hän palasi laulu-uralle. Uuteen Lissu ja mä -biisiin ei tarvinnut pettyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirri, minäkin olen iloinen että Maija palasi musahommiin! <3 Ja Lissu ja mä on hyvä, mahtava!

   Poista
 6. Maija Vilkkumaa!! Ihanaa ♥♥

  Myös Sanni ja Antti Tuisku kelpaavat hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anni, niinpä, ihana Maija. <3

   Kyllä minullekin Sanni kelpaa, vaikka sitä ihmettelinkin. Sanni on hyvä tyyppi, ja tykkään hänen äänestään. :) Ja kyllä, Antti kelpaa hyvin. Iih!

   Poista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!