torstai 27. elokuuta 2015

Uusia tuulia!


Huomenta, ihanat lukijani.

Elämässäni puhaltavat tällä hetkellä uudet tuulet, oikeastaan myrskytuulet, niin isoista jutuista on kysymys. Bloggaaminen on minulle todella iso osa elämää, ja tietysti sen myötä lukeminenkin. Tartuin tilaisuuteen, joka minun eteeni ilmestyi: minusta tulee Suomi lukee sivuston bloggaaja.

Suomi lukee tarjoilee sivun lukijalle kotimaisen uutuuskirjallisuuden kaikilta kustantamoilta, ja minun tullessa kuvioihin höysteeksi tulee myös laadukasta käännöskirjallisuutta. Lisänä on se, että kirjautuneet lukijat voivat peukuttaa kirjallisuutta, joka nostaa kirjoja ylöspäin sivulla. Minun tehtäväni sivulla on blogata näistä uutuuksista, johon tartun innolla. Osoite on siis yksinkertaisesti suomilukee.fi

Bloggaan Suomi lukee sivulla siis uutuuskirjoista, mutta mukaan kuvioon tulevat kirjamaailman uutiset sekä kirjailijahaastattelut. Uusia juttuja siis tulee kuvioihin, jännää! Valitettavasti kommentointi ei tuolla sivulla onnistu, mutta teen tässä lähipäivinä sivulle Facebook sivun, jossa on helppoa kommentoida lukemiani kirjoja.

Lukutoukan kulttuuriblogi ei suinkaan kuole. Se on minulle todella tärkeä osa elämää, enkä halua sen toimintaa lopettaa. Vanhemmasta kirjallisuudesta aion edelleen blogata tänne, ja koska luen niin paljon, aikaa on myös sille. Ja aion lukea nyt enemmän vanhempia kirjoja, koska haluan kirjoittaa myös Lukutoukkana.

Täällä pysyvät myös erilaiset blogitempaukset, kuten lukumaratonit ja haasteet. Tietenkin myös teatteri- ja elokuva-arviot pysyvät tällä sivulla, ja toivottavasti ainakin leffoista kirjoitan enemmän jatkossa. Nytkin olen katsonut monta hyvää, mutta en vain ole saanut niistä kirjoitetuksi.

Toivottavasti eksytte lukemaan juttujani myös uuteen blogiin. Linkittelen niitä Lukutoukan kulttuuriblogin Facebook sivulle ainakin välillä, joten sitä kautta kannattaa minua seurailla.

Olen ihan innoissani tästä jutusta, eilenkin tuntui että vaan hymyilin kun olin niin onnellinen!

17 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! Onnea uudelle uralle :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, varmasti upea kokemus! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hienolta, onnea uusiin tuuliin! Hyvä päätös jatkaa myös Lukutoukkana vanhemman kirjallisuuden parissa :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uusiin haasteisiin ja myötätuulta :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uusiin haasteisiin! Kiva että täälläkin jatkat :-)

  VastaaPoista
 6. Oih! Paljon onnea uuteen Krista! Jatka instaa kans, joohan :)?

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea uuteen, Krista! Hienoja uutisia, ja mukavaa, että jatkat kuitenkin myös täällä kotiblogissasi. :-)

  VastaaPoista
 8. Onnea Krista! Mukava päästä lukemaan myös uutta blogiasi.

  VastaaPoista
 9. Hei kiitos ihan hurjasti kaikille onnitteluista ja tsempeistä! <3 Vaikka olen ihan innoissani uudesta blogista, niin en voisi ikinä hylätä Lukutoukkaa. Tämä on kuitenkin mun kotini, ja tästä kaikki on alkanut. Twitterissä vaihdoin nimeni, siellä olen nykyisin Suomilukee, mutta instagramissa on niin paljon henkilökohtaista sälää, että siellä olen entisellä nimellä. Ja instailut ei bleue tietenkään lopu, niin kuin jo sanoinkin siellä, olen ihan koukussa ko. palveluun. :D

  Pysykää kuulolla niin Suomi lukee sivuston (löytyy nyt myös Facebookista) kuin Lukutoukankin tiimoilta - hienoja kirjoja luettu ja tulossa! <3

  VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!