perjantai 13. toukokuuta 2016

Arvonnan tulokset


Kaunista, keväistä perjantai-iltaa, lukijani! Tämä viikonloppu on taas täynnä kirjapöhinää kun Helsingissä vietetään toista kertaa HelsinkiLit tapahtumaa. Syksyllä vielä ajattelin että menen tapahtumaan varmasti, mutta toisin kävi. Onneksi Yle Teema ilahduttaa meitä kirjahöpöjä ja lähettää tapahtuman suorana: ihanaa, voin seurata keskusteluja omalta sohvalta, samalla kirjaa lukien. Tämä ilta onkin jo tarjonnut kiinnostavia keskusteluja ja sama jatkuu vielä huomenna.

Tänään päättyi Marja-Leena Tiaisen Viestejä koomasta -kirjan arvonta. Kiitokset kaikille osallistujille, tällä kertaa voiton vei Mustemaailmani -blogin VJ. Laitathan tänne päin sähköpostilla osoitteesi, niin saan kirjan postiin.

Olen jotenkin hirveän innostunut nyt arvonnoista. Vien usein kirjoja kirjaston vaihtohyllyyn, ja sinne tulee vietyä myös melkoisia helmiä. Miksen siis saman tien hiukan useammin arpoisi jotakin kirjaa täällä blogissa, kun kiertoon niitä menee joka tapauksessa? Että pysykää kuulolla, arvontoja tulee jatkossakin.

Nautinnollisen keväistä, kirjojen täyteistä viikonloppua kaikille! Nautitaan auringosta, keväästä, hyvistä kirjoista ja HelsinkiLitin kirjakeskusteluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!