keskiviikko 3. elokuuta 2016

Lukutoukan kesäarpajaisten tulokset

 

Heinäkuu on kääntynyt elokuuksi ja kesää on vielä jäljellä. Elokuu on yksi lempikuukausistani, sillä nämä illat ja yöt ovat kertakaikkiaan hurmaavia ja houkuttelevat tällaisenkin iltatorkkujan valvomaan pidempään. Kaiken lisäksi nyt on aluillaan kertakaikkiaan mahtava kirjasyksy, ja olenpa jo tällä viikolla saanut muutaman herkullisen uutuuskirjan postissa! Luvassa todella hyviä lukuhetkiä. 

Se, että kalenterit on käännetty elokuulle tarkoittaa myös sitä, että Lukutoukan kesäarpajaiset ovat tulleet päätökseensä. Osallistuitte ihanan aktiivisesti, kommenttien ropinaa oli mahtavaa seurata. Kiitos, kiitos, kiitos ja tervetuloa arpajaisten myötä tulleille uusille lukijoille. Toivottavasti viihdytte!

Arjaisissa onni siis suosi kahta osallistujaa. Ensimmäisen palkinnon, eli kirjoista pääsee ensimmäisenä omansa valitsemaan saa Pirjo Hyvä huomen -blogista. Onnea! Toisena oman kirjansa saa valita Jonna Kirjakaapin avain -blogista, onnea sinullekin! Otan molempiin voittajiin yhteyttä vielä tänään, niin pääsette valitsemaan arvontavoitot ja kirjat saadaan matkalle. 

Arvontojen myötä kirjat saavat hyvän kodin, joten aion myös syksyn myötä järjestää arjaiset jos toisetkin. Pysykää kuulolla ja lukekaa kirjoja. Kauniita elokuun iltoja ja päiviä toivottaa

Lukutoukka-Krista

3 kommenttia:

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!