torstai 12. syyskuuta 2013

Bad teacher

Bad teacher
2011
1 h 34 min 
Päärooleissa Cameron Diaz, Justin Timberlake, Jason Segel


Vietin taas elokuvallisen aamupäivän. Aamupäivät ovat minulle elokuva aikaa, jos päivällä ei ole mitään syvempää tarkoitusta, eli suomeksi sanottuna, jos ei ole lähtöä mihinkään. Nyt katsoin siis Bad Teacherin.

Elizabethin rikas sulhanen dumppaa hänet julmasti, ja hän joutuu palaamaan opettajan työhönsä. Rahaa on näet saatava, koska Elizabethin tavoite on saada uudet, isommat rinnat. Tavoitehan se on sekin. Elizabeth alkaa jahdata koulun uutta opettajaa jota näyttelee Justin Timberlake, ja on päättänyt saada tämän keinooja kaihamatta...

Olen nähnyt tämänkin elokuvan aiemmin. Joo, ehkä huomaattekin että katson aika usein elokuvia uudestaan, mutta hyviä katsoo mielellään. Olisin jotenkin muistellut Bad teacherin olevan hauskempi, koska en tainnut nauraa ääneen yhtään kertaa elokuvaa katsoessani.

Myös elokuvasta kertoo jotain se, että luin leffan aikana, jota en tee jos elokuva on oikeasti todella hyvä. Kirjakaan tosin ei ole mikään hirveän hyvä, en oikein ymmärrä miksi luen sen loppuun, mutta siitä myöhemmin toisessa postauksessa lisää.

Näyttelijäsuoritukset olivat kyllä hyvät, Cameron Diaz osaa todella eläytyä. Justin Timberlakekin oli kohtalainen roolissaan, mutta pysyköön hän kuitenkin mielestäni ihan siellä musiikin puolella, vaikken hänen musiikkiaankaan arvosta ollenkaan.

 ★★★

2 kommenttia:

  1. Tämä tuli vasta telkkarista. Kiva seurata hiukan erilaista opettajaa...suorastaan naurettavan hauska ;)

    VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!