lauantai 9. helmikuuta 2013

Kirppislöytöjä.

Heipat,

kävin tänään kirppiksellä tekemässä löytöjä, tarkoituksenani oli nimenomaan etsiä kirjoja. Ja löytyihän niitä, hyviä ja halvalla. Lisäksi löysin yhden suosikkisarjoistani, Couplingin (suomeksi Paritellen) joka on suunnilleen astetta rohkeampi brittiversio Frendeistä. Joka tapauksessa, mahtavaa huumoria, ja neljästä tuotantokaudesta jouduin maksamaan vaivaiset neljä euroa.

Mutta nyt niihin kirjahankintoihin. Kaikki maksoivat vain kaksi euroa mitä ostin, lukuun ottamatta Suden vuotta, joka maksoi vain euron. Paljon lisääkin olisi ollut, esimerkiksi Eppu Nuotion kaikki kirjat olisivat löytyneet, mutta päädyin vain tuohon yhteen.

Juha Itkonen: Anna minun rakastaa enemmän
Marjo Näkki: Hepoa Tallinnaan
Terhi Koulumies: Vauvaa vailla
Virpi Hämeen-Anttila: Suden vuosi
Anja Snellman: Lemmikkikaupan tytöt
Eppu Nuotio: Varjo
Markus Zusak: Kirjavaras
Stephenie Meyer: Houkutus
Miika Nousiainen: Vadelmavenepakolainen
Juha Vuorinen: Romaanikerjäläinen

Tulipa hyvä olo kertakaikkiaan kun sai pitkästä aikaa hankittua ison kasan kirjoja. :) Tällähetkellä olen lukemassa Romaanikerjäläistä, josta kirjoitan piakkoin tänne.

Hyvää viikonloppua kaikille, Krista lähtee nauttimaan kirjasta sekä illan televisiotarjonnasta, johon kuuluu tänään Putous (aivot vapaalle) sekä Uuden Musiikin Kilpailun finaali jossa kannatan nuorten poikien hevibändi Arionia.

5 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Itkonen, Snellman, Hämeen-Anttila, Nousiainen - aivan huippuja! Ja Hepoa Tallinnaankin oli luettava ♥

  VastaaPoista
 2. Mainioita löytöjä! Itkosen, Koulumiehen, Hämeen-Anttilan ja Meyerin kirjat olen lukenut ja tykännyt kovasti. Snellmanin Lemmikkikaupan tytöt ei puolestaan täysin kolahtanut mutta moni on siihenkin tykästynyt.

  VastaaPoista
 3. Itse en ole Meyerin kirjoja lukenut, mutta nyt ajattelin kokeilla, ei tiedä miten kolahtaisi. Muutkin Meyerit olivat kyllä siellä, mutta muut maksoivat vitosen kappale niin eivät lähteneet mukaan. Olen lukenut Lemmikkikaupan tytöt joskus, ja muistaakseni tykkäsin, mutta ehkä vielä enemmän pidän Snellmanin Parvekejumalista, se on ihan huippu. <3 Onneksi sekin on omana jo, joskus löysin anktikvariaatista muutamalla eurolla.

  VastaaPoista
 4. Hyviä löytöjä, varsinkin Lemmikkikaupan tytöt ja Kirjavaras! Minustakin Parvekejumalat on kirjailijan paras, mutta Lemmikkikauppa tulee kakkosena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin niin onnellinen kun löysin Kirjavarkaan. <3 Olin vähän pettynyt Snellmanin uusimpaan, olikohan nimi Ivana B. Ihan kohtalainen, mutta ei kyllä mikään loistava.

   Poista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!