lauantai 31. elokuuta 2013

Nuortenkirjaviikon päätös!

Kaikki loppuu aikanaan - ja nyt on tullut aika lopettaa nuortenkirjaviikkoni. Olen yrittänyt paria kirjaa lukea kuluneen vuorokauden aikana, mutta ne eivät vain maistu. Kaipaan hyvää dekkaria, kevyttä hömppää tai jotain vakavampaa. Sanalla sanoen: aikuisempaa kirjaa!

Eli vein nuortenkirjaviikkoani vajaan viikon eteenpäin, olisi ollut ideaalia lukea vielä yksi kirja ja saada tämä viikko loppuun saakka mutta kun ei maistu niin ei maistu. Ehkä teemaviikot eivät vain ole minua varten, hömppäkin alkoi aiemmin pursua korvista ulos. Ehkä kuitenkin kokeilen dekkareilla vielä joskus.

Tänään otan suunnan Joensuun kirpputoreille, ja yritän löytää sieltä jotain hyvää lukemista. Varsinkin yksi Joensuun kirppis on erittäin hyvä kun kirjoja metsästää. Maanantaina aloitan kimppaluvun Pekka Hiltusen Vilpittömästi sinun-kirjasta Annamin ja Annikan kanssa.

Se oli mukavaa - niin kauan kuin sitä jaksoi. Vähäksi aikaa sain nuortenkirjoista yliannostuksen, mutta ei tämäkään loputtomiin kestä.

1 kommentti:

  1. Minullekin tulee helposti yliannostus jostakin genrestä. Keväällä muistan ainakin jossakin vaiheessa dystopian alkaneen kyllästyttää. Tästä huolimatta haaveilen omasta teemaviikosta, sillä kuitenkin se ajatuksena houkuttaa kovasti, kun en ole sitä vielä kokeillut.

    Toivottavasti tuo Vilpittömästi sinun on hyvä, jännittävä ja herättää paljon keskustelua. :)

    VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!