torstai 6. kesäkuuta 2013

Televisio-ohjelmista.

Koska Pete Suhosen Hitlerin kylkiluulla on paksuutta ihan kiitettävästi, joskaan ei yhtä paljon kuin Murakamin 1Q84:llä, niin ajattelin silti päivittää. Tälläkertaa television katsomis tavoistani.

Melkein aina kun katson televisiota, niin kädessäni on kirja. Ihan aina en sitä lue, mutta sen pitää olla siinä käden ulottuvilla ihan varmuuden vuoksi. Hyvät sarjat katson kokonaan, ilman kirjaa, samoin kuin hyvät elokuvat. Esimerkiksi kun viime viikonloppuna tuli Avalta Bridget Jones, niin ei ollut kirjaa kädessä. Onneksi jatko-osa tulee heti ensi lauantaina.

Ehkä eniten seuraamani sarjat ovat Doctor Who, Simpsonit, Frendit ja Glee, joista viimeisin ei tosin tällähetkellä telkkarista tule. Onneksi on dvd! Mutta uusin löytöni on Carrien päiväkirjat, jonka takia tätä nyt kirjoitan.

Eilen kello 21 alkoi subilla Carrien päiväkirjat niminen sarja. Se kertoo Sinkkuelämää sarjan Carriesta, ja nimenomaan tämän nuoruusvuosista. Idea tähän on saatu Candace Bushnellin Carrien nuoruusvuodet kirjasta.

Sarja kertoo siis 1980-luvulta, ja vaatteetkin ovat sen mukaisia ja aivan ihania. Carrien äiti on juuri kuollut ja tämä ikävöi häntä suuresti - mutta yhtäkkiä isä keksiikin että Carrie pääsee käymään työharjottelussa Manhattanilla. Carrien unelma New Yorkista pääsee alkuunsa.

Rakastan Sinkkuelämää sarjaa, ja olen miettinyt että ostaisin kaikki tuotantokaudet itselleni. Siinäpä sitten olisi tuijotettavaa. Siksi pidän tästäkin sarasta ihan älyttömän paljon, ainakin ensimmäisen osan perusteella. Keskiviikosta tuli lempi päiväni!

6 kommenttia:

 1. Katselin Carrien päiväkirjoja sitä mukaa, kun jaksoja tuli Yhdysvalloissa. Ihan hyvä sarja ja aion katsoa seuraavankin kauden, vaikka Sinkkuelämää voittaa Carrien päiväkirjat mennen tullen. Toisaalta olen katsonut Sinkkuelämää-sarjan lävitse varmaan ainakin kahdesti jollen kolmesti. Se vain on viihdyttävää ja hauskaa ajanvietettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Sinkkuelämää pieksää Carrien päiväkirjat kuus nolla, ihan ehdottomasti. Mä olen Sinkkuelämää katsonut myös pari kertaa läpi, ja kuinkahan monta kertaa sitten katson jos ostan sen itselleni joskus. :) Frenditkin on kyllä tullut tuijotettua aika moneen kertaan, ja taas se menee uudestaan. Tosin tulee Doctor Whon kanssa samaan aikaan, jota tulee kans katsottua.

   Poista
 2. Harmi kun tuo Bridget Jones livahti ohi silmien. Olisi ollut mukava katsoa se pitkästä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan huippu, vielä parempi kuin muistin. :) Renee Z on niin mahtava Bridgetinä. :)

   Poista
 3. Katsoin myös sarjaa ja yllätyin, että tykästyin heti ♥. toivottavasti pysyy yhtä hyvänä, Sinkkuelämää on mun ikiaikainen suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pysyy yhtä hyvänä tosiaan, jännää nähdä se vaihe kun muut tytöt tulevat kuvioihin (sillä kai sekin näytetään :)). Carrie ja Kiho on muuten sellainen fiktiivinen pariskunta josta pidän suunnattomasti ja jonka yhteenpalaamista toivoin koko sarjan ajan. :)

   Poista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!