sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Veera Vaahtera: Rakkautta, vahingossa

Rakkautta, vahingossa
Veera Vaahtera
239 s. 
2013
TammiHömppäteemaviikkoni jatkuu, nyt kotimaisella hömpällä. Veera Vaahteran, joka on kirjailija Pauliina Vanhatalon alter ego, uusin kirja Rakkautta, vahingossa sai minut viihtymään parissaan aika mukavasti.

Pihla odottaa lasta. Lapsen isä Otto on lähetyt Intiaan meditoimaan, ja Pihla itse on ottanut aikalisän lähtien piilopirttiin Tornionjokilaaksoon. Hän tahtoo miettiä asioita rauhassa, muta miten kaupunkilaistytöstä saadaan aikaan tee-se-itse selviytyä? Pihla ei saa olla kovinkaan rauhassa piilopirtissään, vaan hänen kimpussaan on pian parikin miespuolista ihailijjaa, naistenmies Leevi ja ruotsalainen Mårtin.

Rakkautta, vahingossa oli mukava kirja. Se kulki hyvin eteenpäin, ja sitä oli ihanaa lukea tällaisena aurinkoisena kesäpäivänä niin kuin tämä päivä jälleen on.

Yritin vähän aikaa sitten lukea Veera Vaahteran ensimmäistä kirjaa, mutta en päässyt siinä loppuun asti. Onneksi kuitenkin ennakkoluuloista huolimatta aloitin tätä kirjaa, sillä tämä oli erittäin positiivinen yllätys.

Toivoin koko ajan että Mårtin ja Pihla päätyisivät yhteen. Hähää, enpä paljasta miten kävi. Mutta minulle käy joskus nin että kun uppoudun kirjaan, elokuvaan tai tv-sarjaan niin pistän kaiken toivoni fiktiivisiin pariskuntiin - esimerkkinä vaikkapa Carrie ja Kiho. Siinä on minun ykkös fiktiivinen pariskuntani! Onneksi he loppujen lopuksi menivät yhteen.

Mukavaa on myös että kotimaista hömppääkin tehdään nykyisin enemmän. Onneksi Pauliina Vanhatalolle on syntynyt tämä alter ego, olen valmis lukemaan hänen kirjojaan enemmänkin. 

+ + + +

2 kommenttia:

  1. mä taas pidin siitä ekasta enemmän ♥, mutta hienosti Veera Vaahtera kirjoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jostain syystä sen kanssa tökki, mutta ehkä yritän sitä myöhemmin uudelleen. :) Onneksi tämä kolahti! <3

      Poista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!