perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hyvää pääsiäistä!


Minulle pääsiäinen ei ole koskaan ollut uskonnon kannalta merkittävä juhla - lapsenakin se oli ennen kaikkea sitä, että sai syödä suklaamunia. Vieläkään en ole löytänyt syvempää merkitystä, vaan pääsiäinen on ainoastaan pieni välietappi keväässä.

Tänä vuonna vietän pääsiäistä vanhempieni luona, täällä Joensuussa. Huomenna saamme pääsiäisvieraita, siskoni perhe tulee kylään, ja saatanpa päästä hieman leikkimään autoilla 4-vee täditettävän kanssa.

Ilman kirjoja en toki lähtenyt pääsiäistä viettämään, vaan reissukassini painaa paljon kirjalastin takia. Kaikkia noita en varmasti ehdi lukea, mutta täytyyhän mukana olla aina pari varakirjaa!  Nyt olen lukemassa Laura Honkasalon Perillä kello kuusi teosta, joka on i-h-a-n-a! Suosittelen lämpimästi jo nyt, vaikken olekaan lopussa.

Lukutoukka toivottaa lukijoilleen ihanaa, rauhallista pääsiäistä. Antakaa aikaa myös kirjalle, mutta pitäkää myös läheisistänne huolta!

4 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa. :) Lukulaitteeseen mahtuu varakirjoja vaikka kuinka monta... :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä!

  Mullakin pöydällä odottelee Honkasalo, tosin tuossa luettavien kirjapinossa on useampikin teos, mutta hyvä tietää, että tulossa on hyvää!

  VastaaPoista
 3. Lukuisaa pääsiäisen jatkoa, muru! Hyvin olet varustautunut. :)

  VastaaPoista

Lukutoukka ilahtuu kommentistasi!